субота, 23 серпня 2008 13:37

Тренер збірної Росії з боксу звинуватив суддів у розподілі медалей

Головний тренер олімпійської збірної Росії з боксу Олександр Лебзяк заявив, що, на його думку, золоті медалі турніру Олімпіади-2008 були розподілені заздалегідь. Лебзяк вважає, що арбітри особливо симпатизують боксерам з Монголії, Китаю, Таїланду та Південної Кореї, а росіяни до числа улюбленців суддів не входять, пише видання "Советский Спорт".

Російський тренер підкреслив, що таке суддівство, як на Олімпіаді в Пекіні, знищує бокс, і якщо це продовжуватиметься, то боксу скоро не буде в програмі літніх Ігор.

Лебзяк нагадав, що російські боксери розраховували виграти в Пекіні три золотих, дві срібних і одну бронзову медаль. Тренер вважає, що "розбір польотів" треба відкласти до закінчення Олімпіади. Лебзяк відзначив, що деякі боксери виходили на ринг "відбувати номер". "Більше я з такими в розвідку не піду", - сказав наставник.

"Лента.ru"

Зараз ви читаєте новину «Тренер збірної Росії з боксу звинуватив суддів у розподілі медалей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі