вівторок, 29 травня 2007 20:36

Тренер збірної Франції Доменек звинуватив Україну у підстроєному календарі

 

Головним арбітром на відбірковий матч до Євро-2008 між Францією та Україною (2 червня) призначили іспанця Луіса Медіну Канталехо. На Мундіалі у Німеччині минулого року саме він призначив сумнівний пенальті у ворота австралійців на останній хвилині. Завдяки тому голу італійці пройшли до чвертьфіналу. Крім того, він був четвертим арбітром у фінальному поєдинку. І саме Канталехо помітив порушення з боку Зідана по відношенню до Матерацці. Цей факт не міг обійти увагою головний тренер французів Раймон Доменек, повідомляє "Наш Спорт".

- Не осуджую його вчинок. У той момент він побачив одне і просигналізував про це головному арбітру. Він залишив нашу команду без Зізу. Але потім він напевне переглядав цей матч і бачив, що було насправді. Але не вибачився перед нами, перед усією Францією, - каже Доменек. - Нас чекає гра зі збірною України. Лише вона не була згодна з календарем ігор у групі і повністю підстроїла його під себе. Значить, якщо вони робили календар під себе, ми повинні довести на своєму стадіоні, що за будь-яких обставин гратимемо і перемагатимемо будь-якого суперника.

Зараз ви читаєте новину «Тренер збірної Франції Доменек звинуватив Україну у підстроєному календарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі