неділя, 25 березня 2007 18:15

Тренер збірної Англії зірвав злість на гравцях

Капітан збірної Англії Джон Террі, 26 років, підтвердив, що наставник національної команди Стів Макларен зірвав свій гнів на гравцях в роздягальні відразу після нічиєї у відбірковому матчі Євро-2008 проти Ізраїлю (0:0), інформує Євроспорт.

Непоказна домашня нічия з Македонією, поразка від головного фаворита відбіркової групи "Е" Хорватії, програний товариський матч з Іспанією - все це розпалило ситуацію в стані родоначальників футболу. На думку Террі, поєдинок в Тель-Авіві повинен був вивести Англію на переможні рейки, але бажаного результату чемпіони світу 1966 року так і не здобули. Звідси і незадоволеність з боку головного тренера збірної.

- Тренер поговорив з нами на високих тонах, в якихось моментах навіть був грубий. Але він був правий. У роздягальні запанувала тиша. Я не хочу вдаватися до подробиць того, що там відбувалося. Все це має залишитися між нами. Скажу лише, що всі були засмучені втратою трьох очок, - заявив Джон.

- Ми домінували впродовж всієї зустрічі, але дотиснути суперника так і не змогли. Якщо Ви подивитеся хвилин 10-15 другого тайму, то резонно поставите питання "де голи?". У нас було багато шансів, які так і залишилися нереалізованими. Зараз нам треба скоріше забути про події, - погодився з наставником Тері.

Зараз ви читаєте новину «Тренер збірної Англії зірвав злість на гравцях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі