середа, 08 серпня 2007 14:35

Тренер "Зальцбурга" буде спостерігати за "Шахтарем" другу гру поспіль

Австрійський "Зальцбург" не хоче, щоб їх суперники в кваліфікації Ліги чемпіонів піднесли якийсь сюрприз. Тому другий тренер "Зальцбурга" Торстен Фінк вимагає від команди перед зустріччю з латвійським "Вентспілсом" повної концентрації. Не дивлячись на те, що в Латвії "Зальцбург" впевнено переміг - 3:0, ще свіжі спогади Фінка, коли "Карлсруе", за яке він виступав 11 років тому, поступився "Брондбю".

- Ми виграли на виїзді 3:1, але удома були розгромлені - 0:5, - нагадує Фінк. - Швидкий м"яч може викликати хвилювання і все дуже швидко може змінитися.

Але не дивлячись на це, "Зальцбург" у матчі-відповіді проти чемпіона Латвії вийде без основних гравців. Циклер, Ковач, Дудіч або Пітак залишаться на лавці запасних.

- Буде декілька змін. Ми повинні дати відпочити деяким футболістам, зате буде шанс проявити себе Яночко, Лейтгебу, Локвенцу або Алексу фон Бегінну, - обіцяє Фінк.

Але все таки, при всій пошані до прибалтійського суперника, тренерський штаб "Зальцбурга" вже думає про майбутньому суперника - український "Шахтар". Фінк і головний тренер Джованні Трапаттоні були присутні в Ужгороді на матчі "Шахтаря" з "Закарпаттям", а сьогодні помічник тренера буде на матчі "гірників" з вірменським "Пюніком", повідомляє Терикон.

- У "Шахтаря" дуже сильна гра, дуже добре технічно підготовлені футболісти з атакуючим ухилом. Українці грають за схемою 4-4-2, але навіть захисники атакують. Звичайно, проти нас настільки агресивно-наступально вони грати не будуть, - вважає Фінк.

- Якщо обидва клуби зустрінуться в третьому кваліфікаційному раунді, то у нас шансів більше за рахунок більш командної гри. 51:49 - в нашу користь, - підсумував другий тренер "Зальцбурга".

Зараз ви читаєте новину «Тренер "Зальцбурга" буде спостерігати за "Шахтарем" другу гру поспіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі