вівторок, 10 квітня 2007 16:23

Тренер "Валенсії" вважає, що все вирішиться тільки наприкінці гри

 

Тренер "Валенсії" Кіке Санчес Флорес, 42 роки, вважає, що сьогоднішня гра з "Челсі" буде напруженим триллером і рівні шанси є у обох команд, повідомляє sport.com.ua.

- Ми покинули "Стемфорд Брідж" впевненими в тому, що ми ще нічого не досягли, - сказав Флорес. - Наші шанси все ще 50/50. Думаю, на "Местальї" гра буде схожа на першу зустріч. Вона буде силова, агресивна, а її долю вирішать деталі. Все буде ясно тільки наприкінці гри, - вважає тренер.

Крім того, Кіке підтвердив, що проти "Челсі" зіграє Морієнтес, який в матчі збірної Іспанії отримав травму плеча.

- Морієнтес може грати, - сказав Флорес. - Тепер йому самому належить вирішити, чи хоче він вийти на полі на початку зустрічі або на заміну.

Капітан команди Давід Альбельда вважає, що минулий досвід допоможе Валенсії перемогти, адже в 2000 і 2001 роках вона двічі програла фінал Ліги чемпіонів.

- Ми програли два фінали, і перемога в Лізі чемпіонів стала б для Валенсії величезним досягненням. Але це не є нашою нав"язливою ідеєю, а тільки бажанням. Люди, які вже пограли в клубі якийсь час, знають, як важко виграти це змагання, тим паче, що в ньому все ще беруть участь команди, які сильніше за нас, - сказав Давід.

- Я б не сказав, що ми непереможні на "Местальї". Траплялося, ми тут програвали, але все одно "Челсі" буде не так легко виграти у нас, їм доведеться добре попрацювати - заявив Альбельда.

Зараз ви читаєте новину «Тренер "Валенсії" вважає, що все вирішиться тільки наприкінці гри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі