субота, 02 серпня 2008 14:53

Тренер "Тоттенхема" переконав керівництво продовжити переговори по Аршавіну

Головний тренер "Тоттенхема" Хуанде Рамос переконав керівництво клубу не припиняти переговори з приводу придбання Андрія Аршавіна, повідомляє tribalfootball.com. Нагадаємо, що раніше "Зеніт" відкинув пропозицію лондонців про викуп прав на футболіста за 20 мільйонів євро, порахувавши цю суму заниженою. Петербуржці хочуть отримати за форварда близько 25 мільйонів.

Незважаючи на повідомлення про те, що представники "Тотетнхема" відмовлялися підвищувати ціну за нападника, іспанський наставник як і раніше хоче бачити Аршавіна в своїй команді. Додаткові кошти на придбання росіянина можуть бути узяті із грошей, виручених за трансфер Роббі Кіна до "Ліверпуля" і передбачуваного переходу Дімітара Бербатова в "МЮ". Також "Шпори" готові поліпшити умови особистого контракту форварда, зокрема, тижнева зарплата гравця повинна перевищити заявлені раніше 60 000 євро на тиждень.

"Рамос дзвонив Андрію і заявив, що дуже хоче бачити його в рядах лондонців. Тренер вважає, що Аршавін має всі шанси стати ключовим гравцем його команди В даний час зі всіх клубів-претендентів на футболіста "Тоттенхем" найбільш близький до того, щоб задовольнити фінансові вимоги як "Зеніта", так і самого Андрія", - заявив агент гравця Денніс Лахтер.

Зараз ви читаєте новину «Тренер "Тоттенхема" переконав керівництво продовжити переговори по Аршавіну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі