субота, 24 лютого 2007 14:12

Тренер "Фулхема" Коулмен розкритикував вболівальників "МЮ"

  Кріс Коулмен
Кріс Коулмен

Тренер футбольного клубу "Фулхем" Кріс Коулмен розкритикував вболівальників "Манчестер Юнайтед", повідомляє Газета.ру.

- Я спостерігав за матчем (проти "Лілля" (0:1) в оточенні приблизного 200 уболівальників "Манчестер Юнайтед" і жодного разу не почув манчестерської мови, - сказав Коулмен. - В мій би час цей було б неймовірне. Сумно, що в даний час у нас дуже багато вболівальників, які підтримують певні клуби, які знаходяться на відстані більш ніж 500 миль від рідного місця. Ніхто не підтримує свої місцеві команди.

- Коли я був дитиною, я вболівав за "Суонсі Сіті", тому що я був місцевим хлопцем, але тепер все помінялося. Діти не хочуть підтримати "Суонсі" або "Кардіфф". Вони підтримують клуби, які вони бачать по телевізору, - додав він.

Така заява прозвучала не випадково. Вболівальники "МЮ" хочуть бойкотувати найближчий матч з "Фулхемом" через дорожнечу квитків, звинувачуючи лондонську команду в непорядних діях. І відповідь Коулмена не примусила довго чекати.

Зараз ви читаєте новину «Тренер "Фулхема" Коулмен розкритикував вболівальників "МЮ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі