пʼятниця, 19 вересня 2008 09:24

Тренер "Бешикташа" боїться гри у Харкові

Головний тренер "Бешикташа" Ертугрула Саглама коментує мінімальну перемогу над харківським "Металістом":  

"Сьогодні ми зіграли як справжня команда і виконали ті плани, які були у нас перед грою. Команда грала як єдине ціле. Є невеликі нюанси, але я дуже задоволений своїми хлопцями. В той же час ми забили м"яч, не пропустили... Але "Металіст" грав добре, і в якійсь мірі нам пощастило. Тепер у Харкові нам буде легко, а "Металісту" доведеться атакувати.

Ми дивилися останні ігри вашої команди з "Динамо", "Шахтарем", "Овідіополем", і розуміли, що "Металіст" знає, як потрібно грати і боротися на європейській арені. 1:0 для нас - це успіх. У Харкові нам буде дуже важко, ми готуємося до цього.

Дії команди здаються вам вдалими? Виграшний склад не міняють?

Ми готуємося до кожної гри окремо. Не шукайте якихось закономірностей у грі "Бешикташа", команда завжди гратиме по-різному. У "Бешикташі" великий потенціал кадрів і я стою перед складним вибором. Крім того, багато гравців втомлюються, необхідна ротація і я радий, що у мене є можливість вибору.

"Чемпіон"

Зараз ви читаєте новину «Тренер "Бешикташа" боїться гри у Харкові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі