середа, 03 жовтня 2007 14:27

Тренер "Бенфіки" Камачо: "Шахтар" дуже нагадує "Спортинг"

"Шахтаря" Мірча Луческу визнає важливість зустрічі в Лісабоні, однак напередодні двобою зробив застереження, повідомляє Терикон.

"Це важливий матч, але більше для "Бенфіки", ніж для нас", - заявив румунський фахівець, нагадавши, що португальці програли у матчі першого туру в Мілані.

Оцінюючи можливості суперників, Луческу сказав, що його команда "більш молода" і що "Бенфіка" має "більше досвіду". Проте, румунський фахівець вважає, що "Шахтар" може перемогти, хоча, мабуть, що це буде нелегко зробити".

Головний тренер "Бенфіки" Хосе Антоніо Камачо високо оцінив роботу свого візаві, заявивши, що Луческу "виховав сильну команду, що домінує в чемпіонаті України і регулярно бере участь в європейських клубних змаганнях".

Присутній на передматчевій прес-конференції півзахисник "Шахтаря" Вілліан заявив, що гірників "влаштує і нічийний результат, особливо, якщо врахувати, що донеччани грають на полі суперника".

Донецький "Шахтар" нагадує лісабонський "Спортинг". До такого висновку прийшов наставник "Бенфіки" Хосе Антоніо Камачо, що вивчив гру української команди. "Це сильний суперник, - вважає іспанський фахівець. - Вони вкладають великі гроші, здобуваючи сильних гравців. Я переглянув матч із "Селтіком" і в мене склалося враження, що "Шахтар" своєю грою мені дуже нагадує "Спортинг".

В останньому матчі чемпіонату Португалії "Бенфіка" зустрічалася зі "Спортингом". Результатом двобою стала нульова нічия. За словами Камачо, він подумає над тим, чи змінить він стартовий двобій "Бенфіки" у порівнянні з лісабонським дербі.

"Буде видно. Можливо, я випущу тих же гравців. Але, можливо, будуть якісь заміни", - не став розкривати карти іспанець.

Зараз ви читаєте новину «Тренер "Бенфіки" Камачо: "Шахтар" дуже нагадує "Спортинг"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі