субота, 25 жовтня 2008 10:00

Тренер "Арсеналу" похвалив як своїх гравців, так і противника

Олександр Заваров, головний тренер ФК "Арсенал" про гру своєї команди з "Ворсклою":

- Нам, нарешті, вдалося призупинити програшну серію. Тим більше, що ми грали проти сильної команди. "Ворскла" вигравала у "Шахтаря" та грала внічию з "Динамо". Колектив з Полтави наразі виглядає дуже потужно, і я багатьом задоволений у грі своєї команди, найголовніше самопожертвою більшості гравців. Але поки нам не вдається думати на полі, і вдосконалювати майстерність.

Ми готувалися до гри з "Ворсклою", уявляли, що гра буде дуже важкою, так воно і сталося. Матч був не дуже видовищним для глядачів, але набирати очки можна тільки за рахунок боротьби.

Я задоволений сьогоднішньою нічиєю. Хлопцям потрібно відчути впевненість, адже останнім часом у команді почалися відбуватися прояви дратівливості та нервовості. Вчора навіть президент розмовляв з командою. Не треба зараз нервувати, ну і що, що у нас немає стадіону, адже є поле для тренувань. Президент робить все можливе для клуба: зарплати в нас є і таке інше, так, що "відмазки" не пройдуть. Сьогодні ми більш-менш згуртувалися та почали змагатися за очки.

"Gazeta.ua" за інформацією "champion.com.ua"

Зараз ви читаєте новину «Тренер "Арсеналу" похвалив як своїх гравців, так і противника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі