вівторок, 01 лютого 2011 15:50

Тренер Кличка порадив Солісу скинути 15 кілограмів

Тренер Кличка порадив Солісу скинути 15 кілограмів

Тренер українського боксера-важкоатлета Віталія Кличка Фріц Здунек сказав, що кубинському боксерові Одланьєру Солісу варто було б скинути 15 кілограмів зайвої ваги. За словами Здунека, Солісу, який зустрінеться з Кличком 19 березня, заважають "катастрофічна недисциплінованість та лінь".

Здунек назвав Соліса швидким спортсменом з хорошою технікою, але підкреслив, що кубинцеві не вистачає досвіду в професійному боксі. Крім того, за словами тренера Кличка, у Соліса недостатня фізична підготовка.

Здунек висловив думку, що в перших раундах бою з українцем Соліс буде небезпечний, а потім йому знадобляться паузи, щоб перевести дух, але такої можливості Кличко йому не надасть. Тренер українського боксера припустив, що Кличко нокаутує Соліса в сьомому чи восьмому раунді.

Соліс є обов'язковим претендентом на титул чемпіона світу за версією WBC (Всесвітня боксерська рада), що належить Кличко. Право зустрітися на рингу з українським боксером кубинець завоював у грудні 2010 року, перемігши американця Рея Остіна. Перед цим боєм він важив 117,9 кілограма (при зростанні 187 сантиметрів).

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Тренер Кличка порадив Солісу скинути 15 кілограмів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі