вівторок, 28 вересня 2021 17:42

Тренер "Баварії" не сумнівається в перемозі над "Динамо"

Тренер "Баварії" не сумнівається в перемозі над "Динамо"
Юліан Нагельсман влітку 2021 року очолив "Баварію".Фото: Gettyimages.com

Наставник "Баварії" 34-річний Юліан Нагельсманн не сумнівається в перемозі над "Динамо" в матчі другого туру Ліги чемпіонів.

За словами німецького тренера, він досконало вивчив команду Мірчі Луческу.

"Моя мета – завжди знати максимум про суперника, я прагну заглиблюватися в деталі. "Динамо" грає з позиції сили в більшості матчів внутрішнього чемпіонату. У Києва молода команда з купою талановитих футболістів. Віктора Циганкова хоче підписати не один закордонний клуб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лідер "Динамо" не зіграє проти "Баварії"

У Суперкубку України та в матчі з "Бенфікою" вони менше володіли м'ячем. Нам доведеться знайти підхід до компактної оборони суперника. Київ часто сідає в низький блок, тому ми маємо сміливо грати з високою лінією оборони та не пропускати контратаки. Я впевнений у своїй команді, але необхідно було досконало вивчити "Динамо".

Я впевнений, що ми виграємо цей матч. Ми хочемо залишатися на вершині групи.

Ми повинні підтвердити статус одного з фаворитів турніру. Зрештою трофей підіймає над головою та команда, яка виграє найбільше матчів. "Баварія" хоче бути цією командою. Завдання на гру з "Динамо" – набрати три очки. Наша мета – залишитися на вершині групи.

Також є тактичне завдання – надійно відіграти з високою лінією оборони. Протидія контратакам "Динамо" матиме завтра важливе значення. Якщо ми реалізуємо свій план, то виправдаємо роль фаворита матчу", – цитує Нагельсманна Kicker.

Матч "Баварія" - "Динамо" відбудеться 29 вересня. Початок гри о 22:00. Звіт про гру та онлайн-трансляцію читайте на нашому сайті.

В іншому матчі групи "Бенфіка" прийматиме "Барселону".

Зараз ви читаєте новину «Тренер "Баварії" не сумнівається в перемозі над "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі