понеділок, 22 вересня 2008 15:02

Тренер баскетбольної збірної зірвав прямий ефір на телебаченні

Тренер збірної Ізраїлю з баскетболу Цвіка Шерф образив телеведучу в прямому ефірі на першому каналі ізраїльського телебачення.

Причиною обурення Шерфа стала телеведуча, що ставила питання, які здалися тренеру некоректними. Особливе обурення викликали слова журналістки про те, що його методи роботи "багато хто вважає застарілими і не відповідними вимогам часу".

"Ти несеш нісенітницю. Я взагалі жалію, що погодився на це інтерв"ю. Я три роки не приходив на 1 канал і правильно робив. Марно сьогодні я зрадив цьому правилу. У мене немає ні сил, ні бажання відповідати на питання, які тобі хтось надиктував.

Ви бачите лише погане, і вам зручно, щоб люди не звертали увагу ні на що хороше з того, що відбувається в збірній", - заявив Шерф в прямому ефірі.

Після цієї тиради Шерф покинув студію, не дивлячись на спроби ведучої заспокоїти його і продовжити інтерв"ю.

Збірна Ізраїлю в ході кваліфікації на Євробаскет-2009, одержавши 3 перемоги і потерпівши 3 поразки, зайняла друге місце у відбірковій групі і отримала путівку у фінальну частину турніру. Впродовж всього відбірного турніру Шерф піддавався різкій критиці з боку журналістів. 

SportOnLine
Зараз ви читаєте новину «Тренер баскетбольної збірної зірвав прямий ефір на телебаченні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі