пʼятниця, 07 листопада 2008 18:22

Травма Серени Вільямс пустила Дємєнтьєву в півфінал підсумкового турніру

Американська тенісистка Серена Вільямс знялася з підсумкового турніру року, який проходить на цьому тижні в Досі. Про це повідомляє lenta.ru з посиланням на AssociatedPress.

Вільямс, яка займає третє місце в рейтингу Жіночої тенісної асоціації (WTA), відмовилася від продовження боротьби через травму м"язів живота. В п"ятницю, 7 листопада, Вільямс мала провести матч з росіянкою Оленою Дємєнтьєвою. Після відмови американки Дємєнтьєва достроково вийшла в півфінал.

Обидві тенісистки мали перед очною зустрічю по одній перемозі і одній поразці. Серена Вільямс і Дємєнтьєва виступають в Бордовій групі, з якої в півфінал виходять дві тенісистки. Раніше одне місце в півфіналі забезпечила собі Венус Вільямс, яка виграла всі три матчі.

У Білій групі півфіналістками стали сербка Єлена Янковіч і росіянка Вєра Звонарьова.

За регламентом турніру, Серену Вільямс в матчі з Дємєнтьєвою повинна замінити 11-а ракетка світу росіянка Надія Петрова, яка приїхала в Доху в статусі запасної.

Зараз ви читаєте новину «Травма Серени Вільямс пустила Дємєнтьєву в півфінал підсумкового турніру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі