пʼятниця, 03 серпня 2007 16:07

Трапаттоні: "У нас буде 180 хвилин, щоб перемогти "Шахтар"

У третьому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів "Шахтар" зустрінеться з австрійським "Зальцбургом".

Головний тренер і капітан "Зальцбурга" прокоментували результати жеребкування, повідомляє football.ua.

Капітан "Зальцбурга" Александр Циклер: "Нас чекають дві дуже важкі ігри проти дуже неприємного суперника. Але ми повинні з"ясувати: могло бути набагато гірше. З погляду гри, вихід в групу цілком вірогідний - ми тільки повинні "викластися по повній" в обох іграх".

У свою чергу головний тренер австрійців, великий італійський тренер Джованні Трапаттоні сказав немало гарних слів на адресу "Шахтаря". "Результатом жеребкування я буду задоволений тільки тоді, коли ми пройдемо в груповий турнір, - говорить Трапаттоні. - Навіть при тому, що "Шахтар" - не є чемпіоном України, це дуже кваліфікована команда.

- Ми повинні прикласти максимум зусиль в майбутніх двох зустрічах. На даному етапі, перш за все, важливий результат. З правильним менталітетом, з правильною установкою ми здолаємо цей бар"єр. Для цього у нас буде, як мінімум, 180 хвилин. У моєї команди достатньо кваліфікації, щоб добитися поставленої мети в Лізі чемпіонів, - підсумував тренер.

Зараз ви читаєте новину «Трапаттоні: "У нас буде 180 хвилин, щоб перемогти "Шахтар"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі