пʼятниця, 23 травня 2008 16:23

Трансляція матчу Нідерланди - Україна обійшлась ТЕТ безкоштовно

Товариський матч Нідерланди - Україна у прямому ефірі (початок 21 годині 30 хвилин за київським часом) в суботу, 24 травня, транслюватиме телеканал ТЕТ.

- ТЕТ був одним з деяких каналів, що активно цікавилися трансляцією зустрічі і запропонував при цьому нормальні умови для співробітництва. Суму контракту, на жаль, назвати не можу, - сказав генеральний директор УФІ, маркетингового партнера ФФУ Олег Шкрьоба.

За інформацією з джерела, близького до керівництва Федерації футбола України, угода з трансляції цього поєдинку обійшлася ТЕТ безкоштовно, оскільки більшість каналів відмовилася транслювати цю гру через завищену суму на права на показ.

Канал ТЕТ брати Суркіси продали в минулому році своєму партнеру по бізнесу, власнику "Дніпра" та віце-президенту ФФУ Ігорю Коломойському.

Шкрьоба також зазначив, що нині ведуться переговори про трансляції поєдинку зі Швецією, але поки, невідомо на якому саме каналі пройде показ.

"Чемпіон"

Зараз ви читаєте новину «Трансляція матчу Нідерланди - Україна обійшлась ТЕТ безкоштовно ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі