четвер, 28 серпня 2008 16:48

Трансферну політику англійського клубу визначають інтернет-голосуванням

Клуб п"ятої за рахунком ліги чемпіонату Англії "Еббсфліт Юнайтед" організував в інтернеті голосування серед своїх уболівальників щодо того, чи варто продавати одного з футболістів в іншу команду.

"Еббсфліт" на абсолютно законних підставах перебуває у власності вболівальників, кожний з яких щорічно виплачує всього по 35 фунтів стерлінгів на утримання команди. А 19-річного нападаючого "Юнайтед" Джона Акiнде за 140 тисяч фунтів захотів придбати інший клуб, чия назва тримається в секреті.

Таким чином, було ухвалено рішення провести в інтернеті своєрідні "збори акціонерів", які і повинні вирішити питання про доцільність продажу футболіста за суму, яка становить майже чверть від річного бюджету "Еббсфліта".

"Це історична подія, - заявив автор клубного сайту Вiлл Брукс, - Бболельщики - офіційні власники клубу. Трансферні питання в інших клубах вирішуються кількома керівниками, наше рішення ухвалять 30,000 керівників."

"Спорт-Экспресс"

Зараз ви читаєте новину «Трансферну політику англійського клубу визначають інтернет-голосуванням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі