середа, 16 липня 2008 15:02

Трансфер Роналдіньйо викликав скажений ріст продажу сезонних абонементів

Фанати "Мілана" придбали 3000 сезонних абонементів протягом однієї години сьогодні вранці. Ажіотаж викликаний трансфером бразильського півзахисника Роналдіньйо. Очікується, що продажі абонементів зростуть також після офіційного оголошення про підписання контракту з гравцем.

Тим часом, уболівальники збираються у спортивного центру "Мілана" та в аеропорту міста, щоб зустріти нову зірку клубу, повідомляє GazzettadelloSport.

Сам Роналдіньйо заявив: "Нарешті я став гравцем "Мілана". Мені шкода, що я змусив вас чекати, але кінцевий підсумок цієї історії показує, що я хотів перейти лише в стан "россо-нері". Не думаю, що зараз правильно буде говорити про "Барселону", тому що я хочу отримати задоволення від нової сторінки в своєму житті. Скажу тільки, що я обіцяю працювати щосили в "Мілані" та вдосконалювати не тільки свою техніку".

"Спорт Сегодня"

Зараз ви читаєте новину «Трансфер Роналдіньйо викликав скажений ріст продажу сезонних абонементів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі