вівторок, 03 квітня 2007 11:43

Тотті пообіцяв провчити Фергюсона

  Ну, сер Алекс, постривай!
Ну, сер Алекс, постривай!

Капітан "Роми" Франческо Тотті, 30 років, пообіцяв покарати наставника "Манчестер Юнайтед" Алекса Фергюсона за його образливі слова по відношенню до римлян та на його особисту адресу, інформує Спорт-Експрес.

Перед стартом плей-офф Ліги чемпіонів головний тренер "МЮ" висловив думку, що "Рома" не має шансів пройти "Ліон", проте саме італійський клуб зіграє з англійцями в чвертьфіналі. Також Фергюсон не назвав ім"я Тотті, як одного з найнебезпечніших гравців у складі "Роми".

- Звичайно, вже той факт, що ми потрапили в число восьми кращих команд Європи, приносить задоволення. Але це не означає, що ми маємо намір зупинитися на досягнутому. Ми хочемо продовжувати. А Фергюсон, упевнений, вивчить, хто такий Тотті. Він все побачить на полі. Сподіваюся, після цього він не забуде моє ім"я, -, - признався Тотті.

В середу, 4 квітня, на римському "Стадіо Олімпіко" сторони конфлікту будуть мати змогу вирішити, чиї висловлювання не були викинуті на вітер.

Зараз ви читаєте новину «Тотті пообіцяв провчити Фергюсона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі