пʼятниця, 19 листопада 2010 15:50

Торси Федерера і Бекхема увійшли в число найсексуальніших

Торси Федерера і Бекхема увійшли в число найсексуальніших

Швейцарський тенісист Роджер Федерер і англійський футболіст Девід Бекхем (на фото) потрапили в рейтинг журналу People "Найбільш Сексуальні чоловіки 2010" у номінації "25 найсексуальніших Торсів", за які треба бути вдячним.

Зірка "Лос-Анджелес Гелаксі" Девід Бекхем зайняв в рейтингу 18-те місце, а екс-перша ракетка світу Роджер Федерер - 24-те.

Очолив же список з 25 найбільш сексуальних торсів голлівудський актор Райан Рейнольдс, відомий за кінострічками "Козирні тузи" і "Люди X. Росомаха".

Нагадаємо, що раніше журнал People кілька років поспіль включав Роджера Федерера і Девіда Бекхема в число найсексуальніших людей світу.

Титул головного красеня планети щорічно вручається журналом з 1985 року, коли він дістався підкорювачеві мільйонів жіночих сердець Мелу Гібсону. З тих пір у конкурсі, із зрозумілих причин, лідирували представники Голлівуду: Харрісон Форд, Річард Гір і Метт Деймон та інші. Бред Пітт, Джоні Депп і Джордж Клуні повторили це досягнення двічі. Єдиним Найсексуальнішим чоловіком планети не з кіноіндустрії став не спортсмен, а політик - в 1988 році перемога дісталася Джону Кеннеді-молодшому.

За матеріалами СПОРТ bigmir)net

Зараз ви читаєте новину «Торси Федерера і Бекхема увійшли в число найсексуальніших». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі