понеділок, 07 лютого 2011 17:55

Торресу було важко грати проти "Ліверпуля"

Торресу було важко грати проти "Ліверпуля"

Нападаючий "Челсі" Фернандо Торрес, який нещодавно перебрався до Лондона з "Ліверпуля", дав свій коментар після програного "синіми" поєдинку проти його колишнього клубу, передає Sporting Life.

"Звичайно, я засмучений. Я ще не відвик від "Ліверпуля" і було дуже непросто грати проти своїх колишніх партнерів по команді.

Дуже хотілося виграти, Лондон зустрів мене дуже добродушно і я хотів відплатити уболівальникам "Челсі" тією ж монетою, але нічого в мене не вийшло.

Був приголомшливо важкий матч і "Ліверпуль" зіграв його краще за нас. Чи довів мені мій колишній клуб, що я зробив помилку, перейшовши в "Челсі"? Ні - ми ж все одно вище за суперника в турнірній таблиці, а один матч не може бути показовим.

Я оптиміст і бачу великі можливості розвитку моєї кар'єри в "Челсі", - сказав Фернандо.

Нагадаємо, "Ліверпуль" здобув виїзну перемогу над лондонським "Челсі" у центральному матчі чергового туру чемпіонату Англії з футболу. Зустріч завершилася з рахунком 1:0, єдиний гол на 69-й хвилині забив Рауль Мейрелеш.

За матеріалами РБК-Спорт

Зараз ви читаєте новину «Торресу було важко грати проти "Ліверпуля"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі