пʼятниця, 10 жовтня 2008 14:44

Торрес порівняв Золотий м"яч з Еверестом

Нападаючий "Ліверпуля" і збірної Іспанії Фернандо Торрес зізнався, що був здивований, побачивши себе в списку претендентів на Золотий М"яч. Цей трофей для Торреса є мріє всього життя.

Минулий сезон для іспанця і насправді був вдалим - колишній гравець "Атлетіко" в своєму першому сезоні в "Ліверпулі" забив 33 голи, а також був однією з ключових фігур в перемозі Іспанії на Євро-2008, забивши вирішальний гол у фіналі.

Для перемоги Торресу знадобиться обійти таких гравців, як Кріштіану Роналду і Ліонеля Мессі, а сам він визнає, що ніколи не вірив, що одного разу матиме шанс змагатися за звання футболіста року в Європі.

Він поділився з L"equipe: "Коли я дивився презентації Золотого М"яча по телевізору, то бачив таких футболістів, як Зідан, Роналдіньо і Кака. Я думав, що цей трофей - для футболістів з іншої галактики. Тепер я - серед кандидатів і не можу в це повірити.

"Виграти цей трофей - все одно, що підійнятися на Еверест і доторкнутися до неба. Я так хотів пограти в Англії, я почав нове життя в "Ліверпулі" - і завдяки цьому для мене відкрилися такі можливості. Це чудово."

football.ua

Зараз ви читаєте новину «Торрес порівняв Золотий м"яч з Еверестом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі