субота, 20 вересня 2008 16:38

Топ-5 найкращих гравців першого туру Ліги чемпіонів

Топ-5 найкращих гравців першого туру Ліги чемпіонів
Офіційний сайт УЄФА назвав п"ятірку кращих футболістів за підсумками першого туру групового етапу Ліги чемпіонів.

1. Стівен Джеррард
"Марсель" (Франція) - "Ліверпуль" (Англія) - 1:2

Капітан "Ліверпуля" - це головна рушійна сила європейських успіхів своєї команди. Саме він спочатку зрівняв рахунок, зіпсував настрій голкіперові французів, а потім реалізував одинадцятиметровий, поклавши в скарбничку своєї команди три очки.

2. Серхіо Агуеро
ПСВ (Голландія) - Атлетіко (Іспанія) - 0:3

Гравець матчу - хто ж ще, як не Агуеро? За годину він зробив більше, ніж деякі футболісти встигають за сезон. У цьому матчі мадридський діамант відзначився двічі, причому забивав з різних ніг.

3. Златан Ібрагімовіч
Панатінаїкос (Греція) - Інтер (Італія) - 0:2

Нападаючий збірної Швеції голом не розродився, але саме його гра зумовила успіх "чорно-синіх". Саме він по суті створив обидва забитих італійцями м"яча, спочатку обігравши трьох захисників і віддавши точний пас Манчіні, а потім вивів на ударну позицію Адріано.

4. Хуан Куліо
"Рома" (Італія) - "Клуж" (Румунія) - 1:2

Навряд чи "Ромі" сподобався такий гравець матчу, але що поробиш? Аргентинський хавбек на 27-ій хвилині зустрічі зрівняв рахунок після шикарної комбінації. А після перерви саме він закинув м"яч за комір Доні, подарувавши чемпіонові Румунії переможний гол.

5. Карім Бензема
Ліон (Франція) - Фіорентіна (Італія) - 2:2

Бензема відверто давав зрозуміти, що позиція лівого інсайда йому не до душі, проте Клод Пюель залишився глухий до його благань. В результаті 20-річний форвард став ключиком до чудового перетворення "Ліона" в другому таймі. Він зробив все, щоб Фредерік Пікьонн зміг безперешкодно вразити ворота "фіалок", а потім запалив на табло і своє власне прізвище.

champion
Зараз ви читаєте новину «Топ-5 найкращих гравців першого туру Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі