понеділок, 19 березня 2007 16:06

Тоні влітку перейде в "Інтер"

 

Форвард італійської "Фіорентини" Лука Тоні, 29 років, майбутнім літом стане гравцем "Інтера". Частиною операції з придбання нападника стане перехід в стан "фіалок" бразильця Адріану. Така інформація була розтиражована на початку цього тижня італійськими ЗМІ.

"Інтерісті" вже намагалися отримати Тоні минулого літа. Але тоді чемпіон світу у складі збірної Італії, який мріяв про Лігу чемпіонів та скудетто, команду не змінив, не дивлячись на те, що на його клуб було накладено покарання після розгляду корупційного скандалу. Президент "Фіорентини" Андреа Делла Валлі переконав футболіста залишитися, пообіцявши відпустити його в тому випадку, якщо Тоні допоможе "фіалкам" зберегти місце в серії А, повідомляє Channel4.

"Інтеру" буде потрібний новий нападник після того, як завершиться оренда Ернана Креспо, після якої аргентинець, ймовірно, повернеться в "Челсі".Вартість Тоні оцінюється в 14 мільйонів фунтів стерлінгів. Частиною компенсації може стати форвард Адріану, грою якого незадоволений головний тренер "Інтера" Роберто Манчіні.

При цьому керівництво "фіалок" не бажає обговорювати майбутнє форварда.

-Не хочу нічого говорити про Тоні до кінця чемпіонату. Попереду ще декілька місяців, які нам потрібно присвятити грі, - відмітив Делла Валлі.

Зв"язка Адріан Муту - Лука Тоні цього сезону провів 28 голів за "Фіорентину". У минулому сезоні Тоні забив 31 м"яч в Серії А. Востаннє гравець стільки забивав в італійському чемпіонаті в сезоні 1958/59. Нагороджений Золотою бутсою-2006, як кращий нападаючий Європи.

Зараз ви читаєте новину «Тоні влітку перейде в "Інтер"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі