Ексклюзиви
середа, 16 липня 2008 20:39

Тоні: Кличко лише першокласне фуфло

В середу, 16 липня, напередодні бою з Хасімом Рахманом американський боксер Джеймс Тоні на прізвисько "Туши світло" розповів про своє бачення стану речей в суперважкому дивізіоні.

"Володимир Кличко мене не вражає абсолютно. Він всього лише першокласне фуфло. Він і його брат, або сестра", - заявив Тоні.

"Про Семюела Пітера всі думають, що він монстр. Але я довів всім двічі, що вони не мають рації. Я не тільки зміг витримати його найсильніші удари, але і побив його самого", - сказав Джеймс Тоні.

"Перший раз я побив його, але судді нахабно мене пограбували. У другому бою він вийшов на бій в бігових кедах і відвелосипедив від мене два останні раунди. Всі знають, що кращий суперважковаговик в світі - це я. Я навіть не думаю іти з боксу. Все, чого я хочу, це позбавити всіх від кличків, пітерів та інших", - заявив боксер.

Бій Рахман - Тоні відбудеться 16 липня в Темекулі. Журналісти вже назвали цей бій Останнім шансом для обох боксерів.

Це буде вже друга зустріч боксерів на рингу. Перший поєдинок Рахмана і Тоні, що відбувся в березні 2006 року, завершився внічию, пише Boxnews.com.ua
Зараз ви читаєте новину «Тоні: Кличко лише першокласне фуфло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути