пʼятниця, 22 червня 2007 12:46

Том Круз може купити команду Бекхема

За регулярними появами актора Тома Круза на футбольних матчах Девіда Бекхема, можливо, стоїть щось більше, ніж просто демонстрація підтримки своєму новому другу.

За непідтвердженою поки інформацією, голлівудська зірка, що обожнює футбол, вирішила купити команду "Лос-Анджелес Гелексі", куди перейшов Бекхем. Круз готовий запропонувати за неї 80 мільйонів доларів, повідомляє FactNews.

Обізнане джерело заявило медіа-службі Bang Media: "Підтримка Тома буде дуже доречною. Боси "Гелексі" не впустять таку можливість".

У січні цього року Девід Бекхем підписав 5-річний контракт з "Лос-Анджелес Гелексі" на загальну суму, ймовірно, 256 мільйонів доларів. Грати за команду він почне в липні.

Круза, його дружину Кеті Холмс, а також Вікторію Бекхем регулярно бачать на матчах Девіда. Минулої неділі вони були присутні на стадіоні "Сантьяго Бернабеу" в Мадриді, де, перемігши "Мальорку", мадридський "Реал" став чемпіоном Іспанії. Для Девіда Бекхема це була остання гра за іспанську команду.

Зараз ви читаєте новину «Том Круз може купити команду Бекхема». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі