четвер, 13 грудня 2007 14:53

Титул кращого клубу світу розіграють "Мілан" і "Бока Хуніорс"

В фіналі клубного чемпіонату світу, який триває у Японії, зустрінуться володар Межконтинентального кубка, аргентинський "Бока Хуніорс" та переможець останньої Ліги чемпіонів, італійський "Мілан". Це стало відомо після закінчення сьогоднішнього півфіналу, у якому "росо-неррі" перемогли японську "Ураву Ред Даймондз" з рахунком 1:0. Єдиний м"яч на рахунку Кларенса Зеєдорфа. На 67-й хвилині багатоходова атака "Мілана" завершилася ривком Кака від кутового прапорця до кута штрафною (по дорозі він, природно, не обійшовся без ефектного дріблінга) і передачею бразильця під удар Зєєдорфа. Голландець з п"яти метрів щільним пострілом верхи прошив воротаря і, як виявилось, приніс своїй команді перемогу і перепустку у фінал.

Вирішальний поєдинок клубного чемпіонату світу відбудеться у неділю, 16 грудня, о 12 годині 30 хвилин за київським часом у Йокогамі.

Попередніми переможцями клубного чемпіонату світу ставали тільки бразильські клуби: 2000 - "Корінтіанс", 2005 - "Сантос", 2006 - "Інтернасіонал".




Зараз ви читаєте новину «Титул кращого клубу світу розіграють "Мілан" і "Бока Хуніорс" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі