вівторок, 16 вересня 2008 20:24

Тимошенко привітала чемпіонів Паралімпійських ігор у Пекіні

Тимошенко привітала чемпіонів Паралімпійських ігор у Пекіні
Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко привітала українських чемпіонів і призерів XIII літніх Паралімпійських ігор, які продовжують демонструвати високі результати на змаганнях у Пекіні.

Як повідомляє прес-служба Кабінету Міністрів України, зокрема, Ю. Тимошенко направила привітальні телеграми чемпіонам з плавання Олексію Федіні, Ганні Єлісаветській, Дмитру Крижановському в яких поздоровляє з черговими перемогами та бажає встановлення нових світових рекордів.

"Ви знову зробили чудовий подарунок своїм уболівальникам, тренерам - всім тим, хто вірить в спортивну зірку України. Ви продемонстрували всьому світу свою майстерність. Я пишаюся тим, що в Україні є такі прекрасні та талановиті спортсмени", - йдеться у вітанні глави уряду.

Прем"єр висловила також щирі поздоровлення срібним призерам з плавання Ірині Соцькій та легкоатлету Роману Павлику, бронзовим призерам з плавання Ірині Балашевій та Дмитру Виноградцю, легкоатлету - Олександру Іванюхіну, фехтувальнику - Сергію Шеншевичу.

"Знаю, що такі, як ви, спортсмени здатні бути переможцями та гідні високих нагород. Хай сила духу і палке прагнення прославити рідну державу допомагають вам у досягненні нових спортивних звершень", - сказано в поздоровленні Ю. Тимошенко.

"Ліга"

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко привітала чемпіонів Паралімпійських ігор у Пекіні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі