понеділок, 14 лютого 2011 13:56

Тимощук здобув перший "трофей" у новому році

Тимощук здобув перший "трофей" у новому році

Півзахисник "Баварії" і збірної України Анатолій Тимощук переміг у традиційному опитуванні авторитетного видання "Спорт Экспресс" і став кращим футболістом січня країн СНД і Балтії.

З 16 спортивних журналістів з різних країн, що брали участь в опитуванні, шестеро поставили Тимощука на перше місце, четверо - на друге, троє - на третє і один - на четверте.

У результаті Тимощук набрав 57 балів, на 9 пунктів випередивши півзахисника збірної Узбекистану Одела Ахмедова. Останній відзначився на Кубку Азії, де разом з партнерами дійшов до півфіналу. Замкнув трійку кращих російський форвард "Штутгарта" Павло Погребняк (44 бали).

За підсумками щомісячного опитування в кінці року "Спорт Экспресс" підбиває підсумки і називає кращого футболіста країн СНД і Балтії року. Двічі це звання отримував українець - два роки поспіль у 2004-му і 2005-м кращим гравцем ставав Андрій Шевченко.

Минулого року кращим футболістом назвали росіянина Олександра Кержакова.

Щодо Тимощука, то визнання до нього прийшло і в Німеччині. Так, за версією авторитетного німецького видання Kicker українець потрапив до символічної збірної першого кола Бундесліги, а також певний період був кращим гравцем Бундесліги за версією того ж Kicker.

За матеріалами sport.tochka.net

Зараз ви читаєте новину «Тимощук здобув перший "трофей" у новому році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі