четвер, 14 жовтня 2010 16:10

Тимощук взимку може залишити "Баварію"

Тимощук взимку може залишити "Баварію"

Український півзахисник Анатолій Тимощук в черговий раз підкреслив своє невдоволення роллю запасного у мюнхенській "Баварії", відзначивши, що буде готовий взимку змінити клуб.

"Варіанти вирішення цієї проблеми існували і влітку, проте "Баварія" не пішла на те, щоб відпустити мене в інший клуб. Не приховую, що склалася ситуація мене теж не влаштовує, я є максималістом по життю, звик грати всі 90 хвилин в кожному матчі і максимально допомагати своїй команді. У кожному тренуванні й грі, незважаючи на певні суб'єктивні моменти, намагаюся змінити ситуацію, що склалася", - зазначив футболіст.

При збереженні такої тенденції Анатолій має намір залишити клуб в зимове міжсезоння.

"Якщо все залишиться без змін у цьому відношенні, взимку підуть нові пропозиції від інших клубів, і тоді це питання можна буде обговорювати знову. Ще раз повторю: мені б дуже хотілося грати, бо я розумію, що ігрова практика дуже важлива для будь-якого професіонала", - заявив Тимощук.

Раніше повідомлялося, що Тимощук має хороший шанс зіграти за "Баварію" в матчах проти "Ганновера" в Бундеслізі і проти ЧФР з Клужа в Лізі Чемпіонів через травму Марка ван Боммеля.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Тимощук взимку може залишити "Баварію"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі