середа, 30 травня 2007 19:56

Тимощук стояв у воротах

Мабуть, чи не вперше день відкритих дверей національної збірної з футболу відбувся за такої страшної спеки. Десь на п"ятнадцятій хвилині спілкування футболістів з представниками мас-медіа, тренер "синьо-жовтих" Андрій Баль вигукнув до прес-офіцера збірної Ігоря Мірошніченко: "Ігоре, гаряче, гаряче!", даючи зрозуміти - хлопцям вже пора розпочати тренування, а не сидіти під спекотливим сонцем.

Біля поля представників мас-медіа потішив робітник бази, який спочатку запропонував всім бажаючим холодної мінеральної води, а коли ті жадібно почали втамовувати спрагу, додав: "Тільки за напій заплатите біля виходу. Можете диктофонами, фотоапаратами, телевізійною апаратурою, а хто, будь ласка, і натурою".Першим вийшов голкіпер Олександр Шовковський. Звісно всіх цікавило, як він себе відчуває після ушкодження отриманого в кубковому матчі з "Шахтарем".

- Певний дискомфорт ще є, тому сьогодні працюватиму полегшено. Думаю, що матчу проти Франції маю обов"язково відновитись, - резюмував СаШо.

На прохання згадати попередній матч проти французів, Шовковський відповів:

- Ми тоді зіграли внічию 0:0, але реалізуй Шевченко на останніх хвилинах вірний момент, могли перемогти.

Нинішній нападаючий англійського "Ліверпуля" Андрій Воронін, постав перед журналістами з кількаденною щетиною. Відповідав на запитання, засунувши руки у шорти. Дещо здивувався, коли спитали: "Який результат у Франції буде нормальним і чи не засмутиться він, якщо наша збірна програє".

- Нормально буде, якщо візьмемо три очки, а про поразку і годі думати, - відповів Воронін.

Запитують чи може піднятися його рейтинг у "Ліверпулі"через те, що матч будуть показувати у прямому ефірі на каналі "Евроспорт":

- Причому тут якісь там рейтинги? Перейшовши у такий іменитий клуб мені нікому, здається, нічого не потрібно доводити.

Півзахисник московського "Спартака" Максим Калиніченко був засмученим. Ще гіршим настрій футболіста став, коли його спитали про імовірність продажу до іншого клубу:

- Скільки ви вже можете мене кудись продавати! Звісно, я хочу постійно грати, але від мене поки що нічого не залежить. Що стосується збірної, то я дякую Блохіну за те, що він мене, навіть в такій ситуації не забуває.

В очікуванні початку тренування Андрій Баль, Олег Кузнєцов, Анатолій Тимощук і Олег Гусєв пробивали по порожнім воротам, намагаючись потрапити в перекладину. Першим і останнім зробити це вдалось Гусєву. Потім Тимощук став у ворота, але відбив лише декілька м"ячів, а під могутній постріл Кузнєцова навіть побоявся підставляти руки.

Перед самим початком тренування "розвів" журналістів Воронін, який сказав: "О, смотрите, Шевченко приехал!". Коли ж ледь не всі повернулись, шукаючи поглядом Андрія, Воронін гучно розсміявся.

Олег Блохін з"явився на полі хвилин через десять після початку тренування, яке вів Кузнєцов. Майже не зупиняючись, пройшов через все поле, де під керівництвом Юрія Роменського займались воротарі. Блохін хвилин з п"ять спостерігав за роботою голкіперів, а потім пішов до центрального кола, куди після свистка підтягнулись всі футболісти.

Юрій БОБРУЄНКО,

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Тимощук стояв у воротах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі