субота, 11 грудня 2010 11:29

Тимощук став кращим футболістом пострадянського простору в листопаді

Тимощук став кращим футболістом пострадянського простору в листопаді

Півзахисник "Баварії" і збірної України Анатолій Тимощук був визнаний кращим футболістом пострадянського простору в листопаді місяці.

Згідно з опитуванням російського видання "Спорт-Экспресс", Тимощук набрав 62 очки (7 - перших місць, 4 - друге, по 2 - третє і четверте і одне - п'яте). На чотири бали менше набрав нападаючий "Тоттенхема" Роман Павлюченко, у якого також сім перших місць. Третій - воротар "Шахтаря" Андрій Пятов - 47 балів (1, 7, 3, 2, 1).

Також Тимощук визнаний кращим гравцем команди в листопаді за опитуваннями уболівальників. В опитуванні Тимощук набрав 27,5% голосів. Далі розмістилися Маріо Гомес (26,8%) і Бастіан Швайнштайгер (17,9%).

У загальному заліку на приз "Зірка" з січня по листопад 2010 рік з пристойним відривом лідирує Павлюченко (256 очок), другий - ще один російський нападаючий Андрій Аршавін ("Арсенал") - 228, третій - український півзахисник Олександр Алієв ("Локомотив" М) - 196.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «Тимощук став кращим футболістом пострадянського простору в листопаді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі