понеділок, 07 липня 2008 10:43

Тимощук оформив дубль

Тимощук оформив дубль

В неділю, у 12-му турі чемпіонату Росії з футболу пітерський "Зеніт" на своєму полі розгромив "Томь" і залишив останнє місце в турнірній таблиці. Зустріч закінчилася з рахунком 5:1. Усі шість м"ячів забили в перші півгодини матчу.

Рахунок на шостій хвилині відкрив півзахисник діючих чемпіонів Росії і володарів Кубка УЄФА Віктор Файзулін. Роман Широков подвоїв перевагу "Зеніту" на 11-й хвилині. Незабаром у ворота пітерців суддя призначив пенальті, який на 22-й хвилині реалізував Дмитро Мічков. Проте вже на наступній хвилині капітан "Зеніту" Анатолій Тимощук забив у відповідь, а ще через чотири хвилини також реалізував одинадцятиметровий у ворота "Томі". Остаточний рахунок на 34-й хвилині встановив Файзулін, який оформив на пару з Тимощуком дубль.

У другому таймі глядачі стали свідками двох вилучень: червоні картки отримали захисники Івіца Кріжанац ("Зеніт") і Валерій Катінсус ("Томь").

Перемога над "Томью" дозволила "Зеніту" піднятися з останнього місця в таблиці чемпіонату і з 10 очками переміститися на 13-е місце, випередивши "Шинник", "Хімки" і "Луч-Енергію". В активі "Томі" залишилося 12 очок.

Лента.ru

Зараз ви читаєте новину «Тимощук оформив дубль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі