четвер, 12 вересня 2019 13:28

Тимощук може втрати половину майна через позов колишньої дружини

Тимощук може втрати половину майна через позов колишньої дружини
Анатолій Тимощок ніяк не може розділити майно з колишньою дружиною

Колишній півзахисник збірної України Анатолій Тимощук ризикує отримати чергові проблеми. Після відкритих кримінальних справ у Німеччині екс-капітан "синьо-жовтих" змушений судитися і в Росії.

Де-юре дружина Анатолія Тимощука Надія Навроцька подала позов до екс-капітана збірної України про поділ майна та стягнення аліментів. Справу розгляне Петроградський районний суд Санкт-Петербурга, повідомляє російське видання "Фонтанка".

Як інформує джерело, Навроцька просить визнати спільно нажитими 5 об'єктів нерухомості в елітному будинку на Крестовському острові. На їхнє будівництво Тимощук 2016-го уклав договори пайової участі. Також позивачка просить стягнути половину коштів спортсмена на рахунках у "Газпромбанку", а ще вимагає стягувати третину щомісячних доходів футболіста на користь їхніх двох неповнолітніх дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "До збірної треба залучати гравців із чемпіонату Росії" – Сопко

Анатолій Тимощук рекордсмен збірної України за кількістю проведених матчів за національну команду – їх у нього 144. Виступав за "Шахтар", "Зеніт", "Баварію", а зараз помічник Сергія Семака в "Зеніті".

Зараз ви читаєте новину «Тимощук може втрати половину майна через позов колишньої дружини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі