вівторок, 04 грудня 2007 16:57

Тимощук може подати до суду на журнал "Російський Newsweek"

На офіційному сайті "Зеніту" опублікована заява півзахисника клубу Анатолія Тимощука.

- Опублікований в журналі "Російський Newsweek" (3-9 грудня 2007 N 49 (173) і в блозі на сайті sports.ru текст під рубрикою "Колонка Анатолія Тимощука" не є моєю колонкою і журналіст не мав права підписувати цей текст моїм ім"ям.

За всіма канонами журналістики, колонка - це індивідуальна творчість автора-колумніста, в яке ніхто не має права вносити навіть невеликі правки, не говорячи вже про повноцінну підміну самого тексту, що відбулося в даному випадку. Журналіст видання проігнорував присланий текст і на свій розсуд зробив істотні скорочення і правки, які в багатьох моментах істотно спотворили першоджерело.

На жаль, непрофесіоналізм журналістів, з якими мені доводилося стикатися, переходить всі межі, тому прийматиму відповідні заходи в рамках правового поля Російської Федерації.

До того ж, я припиняю спілкування з представниками видання "Російський Newsweek" і не рекомендував би це своїм колегам, щоб уникнути подібних неприємних історій.

Не знімається відповідальність і з редакції, яка не перевірила автентичність тексту перед його відправкою в друк, - мовиться в заяві капітана чемпіона Росії, пітерського "Зеніту".

Джерело: www.championat.ru
Зараз ви читаєте новину «Тимощук може подати до суду на журнал "Російський Newsweek"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі