пʼятниця, 21 березня 2008 16:32

Тіффозі "Мілана" не хочуть повернення Шевченка

Тіффозі "Мілана" висловили свою думку з приводу можливого повернення укранського форварда Андрія Шевченка до складу клубу ."Хотілось перемкнути канал, коли чула новини про Шевченка в Англії, - згадує 25-річна студентка Єлена Бертокко. - Він же був символом "Мілана"! Гаразд ще, якби він залишав нашу команду через проблеми з тренером або партнерами".

Інші вболівальники настроєні категоричніше: "Краще б він не повертався. Фани не прощають зрадників! Тим паче, що він пішов через гроші, хоча і в "Мілані" почував себе непогано. Шева поцілував футболку "Челсі". А зараз повертається, тому що йому там, бачте, не дають грати", - висловив думку 31-річний банківський службовець Паоло Сала.

"Я не вважаю його зрадником, але мені образливо за такий перехід і ці "відмазки", мовляв, переходжу заради англомовного середовища для свого сина", - обурився 34-річний Нікола Сарторе.

"Я впевнений, що 95% фанатів не хочуть його повернення, - каже 25-річний студент Джованні Вітерале. - Зараз Шевченко вже повністю втратив контакт з уболівальниками - міг хоч би запитати когось, як йому піти пом"якше. Він залишив "Мілан" без основного бомбардира в розпал Моджігейту, знаючи, що клуб не зможе знайти йому заміну. Крім того, я не впевнений, що і партнери хочуть його бачити".

Багато фанатів, хоча пробачили українцю, просто не бачать сенсу в поверненні Шеви. На їх думку, він своє вже відіграв.

"За всієї поваги до Шевченка, сподіваюся, що "Мілан" поверне Борьєлло, який молодший і добре грає, - вважає Сарторе. - Гадаю, краще вкласти кошти в молодих гравців. Українець же може бути корисний, як четвертий або п"ятий форвард - після Пато, Роналдо, Борьєлло та Індзагі".

"Йому буде складно відразу показати колишню гру, - міркує Бертокко. - Адже доведеться знову довести і команді, і уболівальникам, що він гідний поваги".

"Він втратив форму, тому що давно не грає, та і вже не такий молодий, - аргументує Сала. - Гадаю, він вже ніколи не буде символом команди, як раніше. Тим паче, що таким вже став Кака! З нинішнім складом "Мілана" повернення Шеви ніякої користі не принесе - клубу потрібні молоді нападаючі, такі як Пато".

"Якщо клепатиме по 20 голів за сезон, то швидко поверне любов тіффозі, - каже Сарторе. - Вважаю, що він один з найкращих гравців в історії "Мілана" - як Рівера і Ван Бастен".

"Він приніс нам багато перемог, - згадує 33-річний адвокат Франческо Медда. - А якщо пробачили тіффозі, пробачить і команда. Тим більше, з багатьма він спілкується і зараз, часто приїжджає до Італії. Думаю, "Мілан" може стати останньою точкою в його кар"єрі".

За матеріалами: Газета-по киевски
Зараз ви читаєте новину «Тіффозі "Мілана" не хочуть повернення Шевченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі