пʼятниця, 17 жовтня 2008 13:02

Тіберіу Гіоане відвідав відкрите тренування молодих футболістів

13 жовтня на стадіон, на якому тренуються юні спортсмени з клубу "Вишневе" приїхав відомий румунський футболіст з ФК "Динамо"-Київ Тіберіу Гіоане, який вже восьмий рік грає за нашу команду. У 2004 та 2007 він був чемпіоном України, а в 2003, 2005 та 2007 – володарем Кубку України, цього ж року Тіберіу став володарем Кубку Першого каналу. Він – напівзахисник Київського "Динамо", грає в основному складі.

Молоді футболісти з нетерпінням чекали на візит Тіберіу, адже футбол – то найбільше захоплення в їхньому житті, а футбольний клуб "Динамо" –найзаповітніша мрія. Тим більше, що румунський футболіст вже давно подобається юним уболівальникам, і вони хочуть стати такими ж успішними та вправними на полі, як їхній кумир.

Приїзд динамівця співпав з тренуванням вишнівських футболістів. Трохи поспостерігавши, Тіберіу Гіоане похвалив юних спортсменів за витримку та наполегливість в удосконаленні своєї майстерності.

"Головне для спортсмена – вірити у себе та свої сили, – сказав Тіберіу – Необхідно, незважаючи ні на що, тим більше, на умови тренування, викладатися на всі сто відсотків, думати, як з кожним днем ставати кращим та сильнішим. Я почав грати у футбол з шести років. Спочатку для мене це був звичайний вид спорту, але одного дня я зрозумів, що все набагато серйозніше. Почав інтенсивніше тренуватися і досягнув високих результатів. Пам"ятайте, що ніхто не зможе зробити вас успішними. Грайте у футбол тільки тому, що вам цього хочеться, а не тому, що хтось змушує, саме в такому випадку вам гарантована удача".

Юні футболісти з ФК "Вишневе" ще довго не відпускали Тіберіу Гіоане. Динамівець ввічливо відповідав на всі питання та з радістю роздавав автографи. Спочатку всі скромно, по черзі, підходили з листочками паперу, а потім сміливіше почали просити розписатися на пам"ять на футбольному м"ячі, рукавиці, портфелі чи футболці. Тіберіу з посмішкою виконував усі забаганки молодших колег, охоче роздавав автографи та фотографувався з кожним бажаючим. А в кінці зустрічі зробили колективне фото.

Візити відомих спортсменів надихають молодь на більшу віддачу. Таке спілкування додає їм впевненості у своїх силах, вони прагнуть досягти більшого і стати справжніми чемпіонами. Ми бажаємо нашим футболістам здійснення мрій і великого успіху.

"Gazeta.ua"

Зараз ви читаєте новину «Тіберіу Гіоане відвідав відкрите тренування молодих футболістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі