четвер, 29 липня 2021 08:57

Теж претендує на медалі: показали дружину призера Олімпіади Романчука
6

Український плавець 24-річний Михайло Романчук став бронзовим призером Олімпіади. На дистанції 800 м вільним стилем він поступився американцю Роберту Фінке та італійцю Грегоріо Пальтріньері.

На трибунах за Романчука вболівала дружина Марина Бех, передає "Сегодня". Підтримати прийшли також українські представники інших видів спорту.

"Фініш мені вдався. Я плив поруч із німцем Флоріаном Велльброком і виграв у нього. Хоча він прекрасний фінішер. Ми із Флоріаном трохи завелися в півфіналі, де я встановив олімпійський рекорд. І це зіграло злий жарт у фіналі. Марина на трибунах. Бігтиму до неї", – сказав Романчук.

Бех також візьме участь в Олімпійських іграх. У секторі для стрибків у довжину вона одна з претенденток на медалі.

Фото: Reuters

Романчук зізнався, що в дитинстві вважав кумиром легенду плавання, чотириразового олімпійського чемпіона Володимира Сальникова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ішов до цієї медалі 18 років" - Романчук прокоментував бронзу Олімпіади

Олімпіада в Японії триватиме з 23 липня до 8 серпня. Україну в Токіо представлять 157 спортсменів - це найменша кількість учасників на літніх Іграх за час незалежності. На Олімпійських іграх розіграють 339 комплектів медалей у 33 видах спорту. Зараз в активі збірної України чотири бронзові нагороди.

Зараз ви читаєте новину «Теж претендує на медалі: показали дружину призера Олімпіади Романчука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі