неділя, 27 травня 2007 14:26

Тевес вважає, що перехід в "Реал" був би захоплюючою подією

 

Нападаючий "Вест Хема" Карлос Тевес, 23 роки, заявив, що він не має особливих просьб , де виступати в наступному сезоні, і надає право вирішувати своє майбутнє агентові. В той же час аргентинський форвард визнає, що для нього приваблива можливість перейти в "Реал", який готовий викласти за нього величезні гроші, повідомляє Sky Sports.

- Перехід в "Реал був би захопливим, але я нічого не маю на увазі під цими словами. Я хочу виступати за сильний клуб. Це все, що я сказав своєму агентові, який відповідає за мій перехід. Мій пріоритет полягає в тому, щоб "Вест Хем" отримав вигоду від мого трансферу, - підкреслив аргентинець.

Тевес також визнав, що не має величезного бажання покидати "Вест Хем".

- Я дуже щасливий в "Вест Хемі". Я ніколи не забуду, як ми в останньому турі виграли у "МЮ" на Олд Траффорді, а наші уболівальники скандували "Аргентина. Аргентина". Це справило на мене величезне враження.

Персона Тевеса, який зіграв ключову роль в збереженні "Вест Хемом" прописки у вищій лізі англійського футболу, привертає не тільки "Реал". Нападаючим також цікавляться "Інтер" і "Севілья".

Зараз ви читаєте новину «Тевес вважає, що перехід в "Реал" був би захоплюючою подією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі