пʼятниця, 10 серпня 2007 17:27

Тевес офіційно перейшов в "Манчестер Юнайтед"

"Манчестер Юнайтед" нарешті завершив гучний трансфер аргентинського форварда Карлоса Тевеса, повідомляє football.ua.

Схоже, підійшла до кінця "сага" про перехід аргентинця в "МЮ", бо мінімум раз в тиждень з"являлася нова інформація в пресі, про все нові і нові повороти в справі Тевеса. Сьогодні Прем"єр-ліга, схвалила операцію, згідно якої футболіст проведе 2 роки в оренді на "Олд Траффорд".

23-річний футболіст став вільним агентом, після того, як Кіа Джурубчан (агент і володар прав на гравця) виплатив "Вест Хему" 2 мільйони фунтів.

Карлос має право вийти на полі у футболці "МЮ" вже в матчі проти "Редінга", але його фізичний стан ще залишає бажати кращого, тому його дебюту не слід чекати раніше наступного тижня, в принциповому манчестерському дербі.

- Я щасливий! Це фантастичний гравець, він нам дуже допоможе. Крім того, Карлос нас дуже здивував, ми чекали, що йому знадобиться більше тренувань, але він вже в непоганій формі, - сказав після підписання Алекс Фергюсон.


Зараз ви читаєте новину «Тевес офіційно перейшов в "Манчестер Юнайтед"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі