середа, 04 березня 2020 15:08

Тер-Штегену набридло в "Барселоні"

Тер-Штегену набридло в "Барселоні"
Марк-Андре Тер-Штеген грає за "Барселону" з 2014 року

Німецький воротар "Барселони" Марк-Андре Тер-Штеген не впевнений у своєму майбутньому у каталонському клубі, повідомляє видання AS.

Журналіст каталонського радіо Луїс Канут зізнався, що запропонував голкіперу попрацювати над його біографією, однак той відмовився, натякаючи, що не впевнений, чи залишиться в таборі "блаугранас" наступного року. Про це пише "Футбол-24".

У Тер-Штегена раніше неодноразово виникали конфлікти з одноклубниками, найяскравішою з яких була сутичка під час тренування з Ліонелем Мессі. Також німець був неприємно вражений ставленням команди до його сейвів під час Ель Класіко, коли жоден із гравців не підійшов привітати його з вдалою грою. Не варто забувати і критичні висловлювання Андре про гру "Барселони" після переможного матчу в Лізі чемпіонів проти "Славії", де він прозоро натякнув на розбіжності між гравцями "синьо-гранатових".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Реал" переміг "Барселону в Ель Класіко

Однак, як зазначає видання, перейти в інший клуб Тер-Штегену буде не так просто: "Барселона" не захоче відпускати голкіпера такого рівня, зважаючи на те, що його контракт спливає лише 30 червня 2022 року. Та й не кожен клуб зможе дозволити собі виплатити клаусулу в розмірі 180 млн євро.

Зараз ви читаєте новину «Тер-Штегену набридло в "Барселоні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі