четвер, 04 лютого 2010 15:54

Террі може відмовитися від капітанської пов"язки збірної Англії

Террі може відмовитися від капітанської пов"язки збірної Англії

Захисник збірної Англії Джон Террі може скласти з себе капітанські повноваження, якщо це буде потрібно для команди.

За повідомленнями англійських ЗМІ, Террі збирається сказати головному тренерові збірної Фабіо Капелло, що готовий відмовитися від капітанства, якщо такий крок допоможе тренерові вирішити поточні проблеми збірної.

Проте, не дивлячись на невдоволення Капелло тим, що особисте життя гравців впливає на мікроклімат збірної, італієць може відхилити пропозицію Террі. Якщо ж Капелло все ж таки вирішить змінити капітана збірної, виникнуть чергові проблеми.

Доведеться вибирати нового капітана, що буде украй складно зробити, оскільки віце-капітан Ріо Фердинанд давно травмований, а Вейн Руні і Стівен Джеррард свого часу також відзначилися негативними замітками в пресі.

Нагадаємо, що дискусія в пресі і серед уболівальників щодо того, хто повинен бути капітаном збірної, почалася після того, як стало відомо про те, що Террі зраджував своїй дружині з подругою партнера по національній команді Вейна Бриджа.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Террі може відмовитися від капітанської пов"язки збірної Англії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі