вівторок, 18 грудня 2007 12:31

Террі через перелом стопи вибув на шість тижнів

 Капітан лондонського "Челсі" і збірної Англії Джон Террі пропустить до шести тижнів через перелом трьох кісток у правій стопі.

Захисник отримав травму напередодні в матчі чемпіонату Англії з "Арсеналом" в результаті зіткнення з Еммануелем Ебує. Знаходячись в своїй штрафній, Террі першим встигав до м"яча, але після того, як він його вибив, Ебує прямою ногою влетів в голеностоп суперника. Джон залишив поле на 39-ій хвилині, його замінив Таль Бен Хаїм. І саме ізраїльський захисник "прогавив" Уїльяма Галласа, який в доданий до першого тайму час забив гол. У результаті "Челсі" програв принциповому суперникові з рахунком 0:1.

- Рентгенівські знімки, зроблені після гри, травми не виявили. Втім, це звичайна справа для пошкоджень подібного роду, переломи були виявлені при подальших обстеженнях, - заявив доктор "Челсі" Брайан Інгліш.

Джон вимушений буде пропустити мінімум декілька тижнів, адже серед трьох переламаних кісток значиться плюснева.

Таким чином, Террі, швидше за все, пропустить товариську гру з Швейцарією 6 лютого, яка стане дебютною для збірної Англії під керівництвом Фабіо Капелло. Значно більше постраждає від відсутності свого провідного захисника "Челсі" - до початку лютого тільки в чемпіонаті країни "синім" належить зіграти вісім матчів.

Минулого року Террі через травму також був вимушений залишити свою команду під час англійського зимового футбольного безумства. А в нинішнє міжсезоння Джон і зовсім став близьким знайомим ескулапів - в лазарет захисник потрапляє досить часто.

В результаті перелому плеснової кістки стопи в останній час потрапляли в лазарет гравці збірної Англії Девід Бекхем, Уейн Руні, Майкл Оуен, Стівен Джеррард, Гарі Невілл і Еміль Хескі, інформує www.eurosport.ru.
Зараз ви читаєте новину «Террі через перелом стопи вибув на шість тижнів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі