вівторок, 22 квітня 2008 12:34

Терім після Євро-2008 може очолити ФК "Москва"

Головний тренер збірної Туреччини Фатіх Терім підтвердив факт отримання пропозиції очолити футбольний клуб "Москва", але сказав, що оцінить її після чемпіонату Європи-2008.

- Це - правда, що від ФК "Москва" надійшла така пропозиція. Вони повідомили, що хотіли б працювати з нами в перспективі, однак фінансові питання не обговорювалися, - зізнався наставник.

- Для нашої збірної буде важливий період, пов"язаний із проведенням Євро-2008, тому я думаю тільки про неї, - додав Терім.

На минулому тижні турецькі ЗМІ повідомили, що ФК "Москва" проявляє інтерес до Теріма, і менеджери "городян" почали переговори з помічником турецького тренера Мюфітом Еркасапом по питанню його переходу на посаду головного тренера московського клуба.

Теріму вже надходили пропозиції з-за кордону, у тому числі від ряду клубів англійської прем"єр-ліги, включаючи "Челсі" однак сам він неодноразово говорив журналістам, що не розглядає питання зміни місця роботи до закінчення Євро-2008 і контракту з національною командою Туреччини.

"Чемпіон"

Зараз ви читаєте новину «Терім після Євро-2008 може очолити ФК "Москва"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі