вівторок, 24 вересня 2013 18:29

Теніс. Українець Сергій Стаховський припинив боротьбу на турнірі АТР в Орлеані

Теніс. Українець Сергій Стаховський припинив боротьбу на турнірі АТР в Орлеані
Орлеан не став щасливим для Стаховського. Фото: sport-xl.net

Сьогодні, 24 вересня, в Орлеані (Франція) на турнірі АТР серії Challenger з призовим фондом € 106,500 проходять матчі першого кола.

93-тя ракетка світу, 27-річний українець Сергій Стаховський, посіяний під 7-м номером, програв 21-річному французу Албано Оливетті (WC) - 4:6, 0:6. Останній займає в рейтингу АТР 235-у позицію.

Тенісисти провели на корті 1 годину 10 хвилин. Стаховський не зумів реалізувати жодного з двох своїх брейк-пойнтів і програв чотири гейми на своїй подачі. На його рахунку два ейси і чотири подвійні помилки. Оливетти 12 разів подав навиліт і двічі помилився на подачі. Між собою суперники грали вперше.

У другому колі суперником Оливетти буде його співвітчизник, 199-й номер рейтингу АТР П'єр Герберт (WC). Останній пройшов сто тринадцятий ракетку світу, 33-річного бельгійця Ксав'є Малісса - 6:1, відмова.

Теніс. АТР. Challenger. Орлеан (Франція). Приміщення (хард). Призовий фонд фондом € 106,500. 32 учасники.

Перший раунд

Албано Оливетти (Франція, Q) - Сергій Стаховський (Україна, 7) - 4:6, 0:6

Зараз ви читаєте новину «Теніс. Українець Сергій Стаховський припинив боротьбу на турнірі АТР в Орлеані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі