середа, 11 серпня 2010 11:40

Теніс. Сестри Бондаренки "зачохлилися" у Цинциннаті

Теніс. Сестри Бондаренки "зачохлилися" у Цинциннаті

Олена Бондаренко завершила свої виступи в "одиночці" хардового турніру Western & Southern Financial Group Women's Open ($ 2.000.000) в Цинциннаті (США).

У поєдинку другого раунду уродженка Кривого Рогу у двох сетах програла 20-ій ракетці світу італійці Маріон Бартолі - 6:7, 1:6.

Якщо в стартовому сеті Олена поступилася лише на тай-брейку (4:7), то в другому вона змогла взяти лише один гейм.

Не затрималася надовго в "одиночці" турніру і Катерина Бондаренко. Наша тенісистка вибула з боротьби вже після стартового матчу. Катя у двох сетах програла росіянці Марії Кириленко - 1:6, 3:6.

Зачохлили свої ракетки сестри і в парному розряді. У стартовому раунді "харда" Олена і Катя у трьох раундах поступилися дуету Гаррігес/Ян (Іспанія/Китай) - 6:2, 5:7, 6:10.

Ще одна українка - Ольга Савчук - виступала в парі з канадкою Марі-Єві Пеллетьє. У першому колі вони теж у трьохсетовому поєдинку зачохлили ракетку проти словацько-російського дуету Цибулкова/Павлюченкова - 2:6, 6:4, 5:10.

За матеріалами turnir.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Теніс. Сестри Бондаренки "зачохлилися" у Цинциннаті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі