четвер, 04 вересня 2008 09:00

Теніс. Семеро українців пройшли в друге коло "Челленджера" UTC Open

21-річний українець Сергій Бубка вийшов в 1/8 фіналу одиночного розряду Челленджера АТР в Черкасах. А в українському дербі Сергій Стаховський переграв Івана Сергєєва в трьох сетах - 6:1, 5:7, 6:3.

У стартовому раунді Бубка, якому організатори турніру надали wildcard, грав проти серба Савіча. Перший сет Сергій виграв на тай-брейку - 7:6 (2), другий віддав майже без боротьби - 1:6, але у вирішальній партії "дотис" опонента - 6:3. Наступним суперником українця буде німець Кніттель.

Матч Кніттеля проти торішнього переможця турніру серба Бориса Пашанськи став поки найбільш швидкоплинним на турнірі. У другому сеті, за рахунку - 6:3, 1:0 на користь німецького тенісиста Пашанськи відмовився від продовження боротьби через травму.

Також в другий раунд пройшов француз де Вежі, який в трьох сетах обіграв Михайла Кукушкіна (6) з Казахстану - 3:6, 6:2, 7:6 (1).

У першому сеті центрального матчу дня Стаховський - Сергєєв перша "ракетка" України впевнено виграв - 6:1. У другій партії Іван Сергєєв зумів узяти реванш - 7:5. У вирішальній партії зібраніше відіграв лідер збірної України. Стаховський, переміг в третьому сеті - 6:3 і вийшов в 1/8 фіналу.

На цій стадії перша ракетка України зустрінеться з українцем Владиславом Клименком, який в трьох сетах обіграв італійця Томаса Тенцоні.

У друге коло, таким чином, пройшло 7 українських тенісистів.

Tennisport.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Теніс. Семеро українців пройшли в друге коло "Челленджера" UTC Open». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі