пʼятниця, 25 січня 2013 10:57

Теніс. Еррані та Вінчі виграли парний Australian Open
5

Фото: Reuters

Італійські тенісистки Сара Еррані і Роберта Вінчі стали переможницями Australian Open у парному розряді. У фінальному матчі 25-річна Еррані і 29-річна Вінчі перемогли австралійську пару у складі 16-річної Ешлі Барті і 27-річної Кейсі Дельаква з рахунком 6/2, 3/6, 6/2.

Італійки впевнено виграли перший сет, але в другій партії австралійські тенісистки зуміли зрівняти рахунок у матчі. Тим не менше, перемога в третьому сеті, а разом з нею - і на турнірі, дісталася Еррані і Вінчі.

На рахунку італійських спортсменок - 1 ейс і 33 "віннери", а також 3 подвійні і 22 невимушені помилки. Австралійки виконали 1 ейс і 35 "віннерів", припустившись при цьому 5 подвійних і 42 невимушених помилок. Зустріч тривала 1 годину 42 хвилини.

Еррані та Вінчі ця перемога принесла третій титул "Великого шолома" в кар'єрі. Нагадаємо, що минулого року італійські спортсменки перемагали на "Ролан Гаррос" і US Open, а також дійшли до фіналу Australian Open-2012.

Зараз ви читаєте новину «Теніс. Еррані та Вінчі виграли парний Australian Open». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі