вівторок, 20 лютого 2007 18:14

Телебачення порушило підготовку "МЮ" до матчу Ліги чемпіонів

  Сер Алекс Фергюсон на прес-конференції перед матчем з "Ліллем"
Сер Алекс Фергюсон на прес-конференції перед матчем з "Ліллем"

Головний тренер "Манчестер Юнайтед" сер Алекс Фергюсон, 65 років, звинуватив англійське телебачення в порушенні підготовки команди до першого матчу 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти французького "Лілля", повідомляє Лєнта.ру. Наставник залишився незадоволений пізнім початком (17:15 за місцевим часом) суботньої зустрічі на Кубок Англії з "Рідінгом".

Матч "Манчестер Юнайтед" - "Рідінг" (1:1) був винесений на вечірній час на вимогу телебачення, не дивлячись на те, що гра з "Ліллем" відбудеться вже у вівторок 20 лютого. Цікаво, що вона пройде у французькому місті Ланс, тому що домашній стадіон "Лілля" не відповідає вимогамУЄФА.

- Люди вимагають, щоб ми добре виступали в Європі, але не створюють нам необхідних умов. Подивіться на "Лілль": вони грали з "Ліоном" в п"ятницю ввечері, а нам довелося грати увечері в суботу, - відзначив Фергюсон. Матч чемпіонату Франції "Лілль" - "Ліон" дійсно був винесений на п"ятницю 16 лютого і закінчився перемогою "Ліона" (2:1).

Гра-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів між "МЮ" і "Ліллем" відбудеться 7 березня в Манчестері.


Зараз ви читаєте новину «Телебачення порушило підготовку "МЮ" до матчу Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі