Ексклюзиви
четвер, 21 листопада 2019 18:51

Таємне весілля Роналду виявилося фейком

Таємне весілля Роналду виявилося фейком
З'явилося спростування інформації про весілля Кріштіану Роналду і Джорджинії Родрігес. Фото: dt.ua

Інформація про таємне весілля одного з кращих футболістів сучасності Кріштіану Роналду, яку поширили ЗМІ, виявилася неправдивою.

Фейк спростували друзі футболіста. Вони наголосили, що Кріш продовжує жити з Джорджиною Родрігес та не поспішає узаконювати стосунки. Про це повідомляє The Daily Mail.

Після того, як тему одруження Роналду почали активно обговорювати в мережі і багато ЗМІ, друзі футболіста вирішили втрутитись. Вони спростували чутки, заявивши, що Роналду і досі залишається холостяком.

Чутки про таємну церемонію в Марокко міг спричинити коментар Кріштіану Роналду про майбутнє весілля. Футболіст заявив, що колись неодмінно піде до вівтаря з Джорджиною, однак не вказав чіткої дати.

"Звісно, я кохаю її. Одного дня ми точно одружимось. Це ж мама моїх дітей. А чому б і ні? Вона мій друг, ми часто обговорюємо важливі для нас теми. Я відкриваю їй серце, як і вона мені", – написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роналду запросив на обід жінку, яка в дитинстві безкоштовно його годувала

Після цього у всіх ЗМІ з'явилась інформація, поширена італійським виданням Novella 2000. За даними журналістів, Джорджина Родрігес та Кріштіану Роналду одружились ще у серпні 2019 року. Пара вирішила не влаштовувати гучного свята, адже модель так не змогла налагодити дружні стосунки з матір'ю спортсмена. Тому зірки вирушили у Марокко, де без будь-якого галасу та камер обмінялись клятвами.

25-річна дівчина футболіста Кріштіану Роналду Джорджина Родрігес поділилась відвертими знімками в мережі. Спокуслива рекламна кампанія бренду спідньої білизні з'явилась в її Instagram.

Зараз ви читаєте новину «Таємне весілля Роналду виявилося фейком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути